Kantor internetowy - wymiana walut online, przelicznik walut, kalkulator walut, aktualne ceny i kursy walut – Amronet.pl

W jaki sposób mogę dodać konto zagraniczne?

Wprowadziliśmy możliwość dodawania kont z poziomu interfejsu użytkownika.
Do krajów stosujących numery rachunków w formacie IBAN każdy użytkownik może dodać rachunek samodzielnie.

Lista krajów stosujących numer rachunku w formacie IBAN

1. Albania (AL)
2. Andorra (AD)
3. Austria (AT)
4. Belgium (BE)
5. Bosnia and Herzegovina (BA)
6. Bułgaria (BG)
7. Croatia (HR)
8. Cyprus (CY)
9. Czech Republic (CZ)
10. Denmark (DK)
11. Dominican Republic (DO)
12. Estonia (EE)
13. Faroe Island (FO)
14. Finland (FI)
15. France (FR)
16. Georgia (GE)
17. Germany (DE)
18. Gibraltar (GI)
19. Greece (GR)
20. Hungary (HU)
21. Iceland (IS)
22. Ireland (IE)
23. Israel (IL)
24. Italy (IT)
25. Kazakhstan (KZ)
26. Kuwejt (KW)
27. Latvia, (LV)
28. Lebanon (LB)
29. Liechtenstein(LI)
30. Lithuania (LT)
31. Luxembourg (LU)
32. Macedonia (MK)
33. Malta ( MT)
34. Mauritius (MU)
35. Monaco (MC)
36. Montenegro (ME)
37. Netherlands (NL)
38. Norway (NO)
39. Poland (PL)
40. Portugal (PT)
41. Romania (RO)
42. San Marino (SM)
43. Saudi Arabia (SA)
44. Serbia (RS)
45. Slovak Republic (SK)
46. Slovenia (SI)
47. Spain (ES)
48. Sweden (SE)
49. Switzerland (CH)
50. Tunisia (TN)
51. Turkey (TR)
52. United Kingdom (GB)

Rachunki zagraniczne  wymagające dodatkowej weryfikacji jak: USA, CHINY, ROSJA i inne które nie uczestniczą w IBAN są dodawane do Państwa konta Użytkownika za pośrednictwem naszego Działu Technologicznego.

Dane rachunku zagranicznego należy przesłać na adres biuro@amronet.pl, wówczas sprawa trafia do Działu Technologicznego. Wiadomość od Państwa, odnośnie dodania konta zagranicznego powinna zawierać: numer rachunku, nazwę banku, BIG, SWIFT  banku, informację jakiej waluty dotyczy rachunek oraz imię i nazwisko właściciela rachunku. Gdy rachunek zagraniczny zostanie zaakceptowany w Gieldawalut.com, natychmiast wyślemy na Państwa adres e-mail informację o dodaniu konta z prośbą o weryfikację.